Perhatian Abg2, Kakak2, Cikgu2, Student2, Seller Online

Ini lah dia bisnes yang boleh bantu anda tambah income RM3k-RM5k setiap bulan

Lihat agent-agent beast hq dibawah

Ini adalah sale Agent yang dah join Beast selama beberapa bulan !

Anda mungkin pernah hadapi masalah di bawah kan?

Dah berniaga online tapi untung ciput.

Buat sales bagai nak gila, tapi bila kira untung, untung cipuuttt jer.

Penat cari produk yang senang jual dan margin tinggi.

Kita dah jual banyak produk tapi takde sambutan kerana ‘demand’ produk kurang dipasaran.

Tiada masa nak follow up customer hari-hari.

Kita fokus layan leads baru setiap hari, sampai kita tiada masa nak layan leads lama, sedangkan 80% sales datang selepas follow up.

Dah bayar yuran ‘Agent’ tapi tak ada support dari HQ?

Dahla baru nak berjinak-jinak bisnes online. Takde pula yang guide sampai jadi. Menangis la tengok gula2 je huhuhu.

Jangan risau!

Dengan peluang yang kami bagi, insyaAllah boleh membantu masalah2 anda diatas.

Anda juga berpeluang naik jadi Stokis tanpa modal. Dengan hanya bermula dengan Agent.

KEUNTUNGAN AGENT

HARGA JUAL PAKEJ RM90 PAKEJ RM180 PAKEJ RM270
MARGIN AGENT
RM40
RM70
RM100

🔻Peluang Jadi Agent Beast!! 🔻

Reward HQ bermula RM1500 – RM10,000

Betulke jadi agent beast boleh tambah income? Lihat gambar dibawah.

Anda bukan setakat boleh buat jualan personal sahaja, tapi…

Boleh juga bina team!

Boleh bina dropship bawah anda.

Sales retail dapat.

Komisen dropship pun dapat!

Tak perlu fikir lama2..

Daftar jer terus jadi Agen Beast Hq

Berita baik untuk anda yang daftar sekarang!

  • Offer 1

    Percuma Coaching daripada Master Leader Beast bernilai RM299

  • Offer 2

    Percuma E-book shopee bernilai RM249

  • Offer 3

    Blueprint FbAds bernilai RM599

Daftar segera sebelum 3 offer di atas tu ditarik balik.

HARGA ASAL RM800

Offer hari ni RM500 sahaja

Apa yang anda dapat dengan modal di atas?

Dapat 10 botol produk beast

4 BOTOL BEAST COATING

3 BOTOL BEAST PLASTIK COATING

3 BOTOL BEAST POLISHER

AGENT

RM800 RM500
  • Coaching 1 to 1
  • Group Coaching
  • Group Support
  • Bahan Marketing
  • Copywriting
  • Skrip Closing
  • Produk 10 Botol

MINI AGENT

RM500 RM300
  • Coaching 1 to 1
  • Group Coaching
  • Group Support
  • Bahan Marketing
  • Copywriting
  • Skrip Closing
  • Produk 5 Botol

(FAQ)

Senang sebab produk ni takde expired, dan target market luas untuk semua pemilik kereta di Malaysia.

Tak ramai.

Pengedar boleh guna semua platform jualan yang sedia ada. Hq da selaraskan harga runcit untuk semua pengedar. So tiada isu buang harga.

Copyright Reserved : Byond Trading Sdn Bhd

error: Sorry !!