Perhatian Player FbAds, Stokis, Agent, Seller Online!

Kini didedahkan! Rahsia untung RM5k-RM10k sebulan tanpa close customer guna whatsapp!

Ini lah yang terjadi pada leader-leader Beast Hq

ROI minima 3 dan keatas untuk sale Leader WOW!!!

Anda mungkin pernah hadapi masalah di bawah kan?

Dah berniaga online tapi untung ciput.

Buat sales bagai nak gila, tapi bila kira untung, untung cipuuttt jer.

Penat nak close customer guna whatsapp.

Kita dah layan customer betul2, hujung dia tak beli, tanya isteri dulu, tanya suami la, tunggu gaji la dan macam2 lagi

Tiada masa nak follow up customer hari-hari.

Kita fokus layan leads baru setiap hari, sampai kita tiada masa nak layan leads lama, sedangkan 80% sales datang selepas follow up.

Dah bayar yuran ‘stokis’ tapi tak ada support dari HQ?

Dahla baru nak berjinak-jinak bisnes online. Takde pula yang guide sampai jadi. Menangis la tengok gula2 je huhuhu.

Tenang...

Saya nak bagi anda peluang dan ruang..
Selepas ini anda tak perlu lagi close guna whatsapp, tak perlu lagi follow up hari-hari.

KEUNTUNGAN LEADER

HARGA JUAL PAKEJ RM90 PAKEJ RM180 PAKEJ RM270
MARGIN LEADER
RM60
RM110
RM160

Buat Ads dan tunggu sales masuk jer. Kaching! Kaching! Kaching!

🔻 Ini lah solusi untuk anda! 🔻

Jadi Leader Beast HQ!

Reward HQ bermula RM1500 – RM10,000

Betul ke boleh buat sales dengan ecommerce ni? Lihat gambar dibawah, hasil-hasil jualan leader beast hq guna ecommerce.

 Lihat gambar dibawah, hasil jualan leader sebulan

Anda bukan setakat boleh buat jualan dengan hanya di ecommerce jer, tapi…

Boleh juga bina team!

Boleh bina stokis, agen dan dropship bawah anda.

Sales retail dapat.

Sales group pun dapat!

Tak perlu fikir lama2..

Daftar jer terus jadi Leader Beast Hq

Berita baik untuk anda yang daftar sekarang!

  • Offer 1

    Percuma Tutorial Setup Website A-Z

  • Offer 2

    Percuma Template Website Convert Jana 6 Angka

  • Offer 3

    Blueprint FbAds For Ecommerce

Daftar segera sebelum 3 offer di atas tu ditarik balik.

HARGA ASAL RM3000

Offer hari ni RM1000 sahaja

Apa yang anda dapat dengan modal di atas?

Dapat 30 botol produk beast

10 BOTOL BEAST COATING

10 BOTOL BEAST PLASTIK COATING

10 BOTOL BEAST POLISHER

LEADER

RM3000 RM1000
  • Tutorial Setup Web A-Z
  • Template Website Convert
  • Blueprint Fb Ads
  • Coaching 1 to 1
  • Group Coaching
  • Group Support
  • Bahan Marketing
  • Copywriting
  • Skrip Closing
  • Produk 30 Botol

STOKIS

RM2500 RM700
  • Tutorial setup Web A_Z
  • Template Website Convert
  • Blueprint Fb Ads
  • Coaching 1 to 1
  • Group Coaching
  • Group Support
  • Bahan Marketing
  • Copywriting
  • Skrip Closing
  • Produk 15 Botol

(FAQ)

Senang sebab produk ni takde expired, dan target market luas untuk semua pemilik kereta di Malaysia.

Tak ramai.

Pengedar boleh guna semua platform jualan yang sedia ada. Hq da selaraskan harga runcit untuk semua pengedar. So tiada isu buang harga.

Copyright Reserved : Byond Trading Sdn Bhd

error: Sorry !!