TERBONGKAR!!

Lebih

Pengguna Berjaya Jadikan Kereta Sentiasa Berkilat Macam Kereta Baru Tanpa Perlu Habis Duit Beribu Ringgit!

KERETA CALAR & TAK BERKILAT?
Sabar.. Benda boleh settle dalam 5 minit jer..

Tak perlu keluar modal beratus.. Tengok video bawah ni, 5 minit siap!

ANDA SEDANG HADAPI MASALAH INI KAN..

Mudah Kotor
Kereta mudah kotor apabila terkena habuk, debu atau hujan

Debu Melekat
Kotoran yang melekat susah untuk dibersihkan, perlu hantar ke carwash

Calar Halus
Terdapat calar halus pada bahagian body akibat tergesel, dan di permukaan pembuka pintu kereta

Warna Cat Kusam
Warna cat pudar dan mati akibat terdedah pada cahaya matahari

MEMPERKENALKAN BEAST COATING

Inilah Revolusi Penjagaan Cat Kereta Formula Dari German

Khas untuk anda yang nak jimat dan cepat! Kereta yang dah kusam dan tak bermaya anda bakal jadi seperti baru dalam 5 minit!!

” Hanya buat sendiri di rumah
tak perlu hantar ke kedai cat
atau polish yang akan
telan belanja mahal! “

CARA PENGGUNAAN

Cara Penggunaan :

1) Cuci Kereta hingga bersih
2) Lap sehingga kering
3) Letak scratch remover dan lap di tempat yang ada calar, watermark atau lampu yang kuning ( jika ada )
4) Spray Coating Dan Lap bagi rata
5) Tunggu 30 min dan selesai

p/s :JANGAN SAPU WAKTU PANAS TERIK/HUJAN @ ENJIN PANAS.
SAPU WAKTU CUACA REDUP/BERBUMBUNG.

KELEBIHAN
BEAST COATING

  • Mengurangkan Debu

    Kereta anda akan bersih walaupun lepas hujan sebab habuk tak melekat!

  • Melindungi Dari Calar Halus

    Kereta anda akan terhindar dari calar-calar halus mcm calar kunci atau cakar kucing

  • Melindungi Dari Watermark

    Kereta anda akan terhindar dari kesan hujan yang melakat pada cermin dan body kereta

  • Melindungi Supaya Cat Tak Pudar

    Kereta anda akan dilindungi dari sinar uv, hujan dan embun

  • Mengilatkan Kereta

    Kereta anda akan berkilat seperti baru keluar showroom!

  • Kereta Kalis Air

    Kereta anda akan kalis air seperti air jatuh didaun keladi!

APA KATA PENGGUNA?

” Bayangkan.. Lepas anda guna Beast Coating ni kawan-kawan puji kereta anda kilat gila! Amacam? “

Jika produk Beast Coating ni tak berjaya selesaikan masalah anda, saya akan pulangkan semula duit anda 100% tanpa perlu fikir panjang.

Kelebihan Beast Polisher

  • Menghilangkan calar-calar halus

  • Menghilangkan watermark di cermin

  • Memutihkan lampu yang kusam

Kelebihan Beast Plastik Coating

  • Mengilatkan permukaan Getah, Kulit & Plastik.

  • Menaikkan warna permukaan yang kusam.

  • Menjadikan Bumper dan Fender kelihatan seperti baru.

ORDER SEKARANG, TAK PERLU BAYAR DULU.
BAYAR PADA POSMEN
MASA BARANG SAMPAI.
OK KAN?

JAP JAP JAP…
ADA OFFER LAGI MASYUK!

Setiap pembelian 2 botol anda berpeluang memenangi
Motorsikal Yamaha NVX !!

Dan banyak lagi…

Offer SALE GILA  Diskaun 60% & Bonus  terhad untuk hari ni Sehingga 12 Malam Sahaja !

Harga Kembali Normal Dalam Masa…..
  • 00Jam
  • 00Minit
  • 00Saat

Tekan butang order bewarna merah dibawah.

Set Super Combo

RM540 RM200
  • 2 Botol Coating Bernilai RM180
  • 2 Botol Plastic Coating Bernilai RM180
  • 1 Botol Polisher Bernilai RM90
  • Percuma 4 Helai Kain Microfibre & 1 Span Polish Bernilai RM50
  • Money Back Guarantee 100%
  • Percuma Penghantaran Seluruh Malaysia

Rugi ya amat jika anda tak order sekarang sebab 3 Bonus Percuma Bernilai RM160 sah untuk 30 orang terawal hari ni di Website ini sahaja !!!

Soalan Lazim

1)  Cuci Kereta hingga bersih
2)  Lap sehingga kering
3)  Letak scratch remover dan lap di tempat yang ada calar, watermark atau lampu yang kuning ( jika ada )
4)  Spray Coating Dan Lap bagi rata
5)  Tunggu 30 min dan selesai
JANGAN PAKAI WAKTU PANAS TERIK/HUJAN @ ENJIN PANAS
PAKAI WAKTU CUACA REDUP

Beast Coating boleh guna pada semua jenis kererta compact, sedan, mpv, suv dan 4×4. 

Beast Coating juga boleh di gunakan pada semua jenis cat kereta.

1 Botol boleh dapat 5 layer.

1 layer boleh bertahan selama 2-3 bulan mengikut cuaca malaysia.

1 Botol untuk sebuah kereta sedan boleh guna selama 10 bulan.

1 Botol Beast Coating boleh guna pada 5 buah kereta sedan.

Beast Coating boleh juga di motorsikal anda. Motorsikal akan lebih kilat bersinar selepas ini. Dekat Visor Helmet pon boleh sapu juga.

Tak boleh. Sebab fungsi utama beast coating ialah melindungi cat kereta dari sinar uv dan hujan. Ia akan melindungi cat dari pudar dan kusam.

1 botol Beast Coating 100ml. Jenis Liquid dan Jenis Spray.

Note: This site is NOT a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Copyright reserved : Byond Trading Sdn Bhd

error: Sorry !!