Lebih Pengguna Berjaya Melindungi Cat Kereta Supaya Sentiasa Berkilat Macam Kereta Baru Tanpa Perlu Habis Duit Beribu Ringgit.

Selepas ini anda juga boleh miliki kereta yang sentiasa berkilat seperti buat di spa kereta!

ANDA ADA MASALAH DI BAWAH?

KERETA CEPAT KOTOR

KERETA CEPAT BERHABUK

KERETA ADA CALAR HALUS

Masalah di atas ni akan jadi lebih teruk jika anda biarkan kereta anda tiada coating. Ia akan keluarkan kos beribu ringgit jika cat anda rosak.

CAT KERETA PUDAR

CAT KERETA BERKARAT

TERPAKSA CAT BARU

Jika anda tidak jaga cat kereta dengan betul, lama-kelamaan cat kereta anda akan pudar dan berkarat. Selepas itu anda terpaksa keluar kos beribu ringgit untuk cat baru kereta anda.

Bayangkan.. Lepas anda guna Beast Coating ni kawan-kawan puji kereta anda kilat gila! Amacam?

Yang paling penting anda berjaya melindungi cat kereta anda dari pudar, kusam dan karat.

Cara Penggunaan :

1) Cuci Kereta hingga bersih
2) Lap sehingga kering
3) Letak scratch remover dan lap di tempat yang ada calar, watermark atau lampu yang kuning ( jika ada )
4) Spray Coating Dan Lap bagi rata
5) Tunggu 30 min dan selesai

p/s :JANGAN SAPU WAKTU PANAS TERIK/HUJAN @ ENJIN PANAS.
SAPU WAKTU CUACA REDUP/BERBUMBUNG.

Kelebihan Beast Coating

  • Mengilatkan Kereta

    Kereta anda akan berkilat seperti baru keluar showroom!

  • Kereta Kalis Air

    Kereta anda akan kalis air seperti air jatuh didaun keladi!

  • Mengurangkan Debu

    Kereta anda akan bersih walaupun lepas hujan sebab habuk tak melekat!

  • Melindungi Dari Calar Halus

    Kereta anda akan terhindar dari calar-calar halus mcm calar kunci atau cakar kucing

  • Melindungi Dari Watermark

    Kereta anda akan terhindar dari kesan hujan yang melakat pada cermin dan body kereta

  • Melindungi Supaya Cat Tak Pudar

    Kereta anda akan dilindungi dari sinar uv, hujan dan embun

Bayangkan.. Lepas anda guna Beast Coating ni kawan-kawan puji kereta anda kilat gila! Amacam?

Dibawah ni antara testimoni pengguna Beast Coating

“Lepas guna Beast Coating kereta bertambah kilat dari sebelum ni” – Mohd, Kelantan

“Memang terbaik lah spray Beast Coating ni, lain macam kilat dia, padu teruk!” – Sahidan Hussin

“Abang ni cakap kereta dia bersinar-sinar macam kereta baru” – Lein 

“Sebelum ni saya banyak guna coating lain, tapi beast coating punya tekstur lebih tebal” – Farid Honda City

“Memang terbaik lah spray Beast Coating ni, lain macam kilat dia, padu teruk!” – Sahidan Hussin

“Dah berbulan saya guna Beast Coating, kilat dia masih maintain, body kereta jadi licin jer” – Akmal Proton Saga

Anda tak perlu risau cat kereta rosak sebab fungsi Beast Coating ini dicipta untuk melindungi cat kereta supaya tak rosak.

Jika produk Beast Coating ni tak berjaya selesaikan masalah anda, saya akan pulangkan semula duit anda 100% tanpa perlu fikir panjang.

Tahniah! Disebabkan Anda Baca Sampai Sini, Anda Akan Dapat 4 BONUS PERCUMA BERNILAI RM180 jika order sekarang. Wow!

Kelebihan Beast Polisher

  • Menghilangkan calar-calar halus

  • Menghilangkan watermark di cermin

  • Memutihkan lampu yang kusam

Dapatkan PAKEJ BEAST DIATAS dan anda layak untuk menang CABUTAN BERTUAH HADIAH SEBUAH MOTOR NVX SCOOTER & LEBIH BANYAK HADIAH MENARIK.

ORDER SEKARANG, TAK PERLU BAYAR DULU. BAYAR PADA POSMEN MASA BARANG SAMPAI. OK KAN?

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan?

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

  • >Barang akan sampai dalam 1-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima.
  • >Sila sediakan wang tunai yang mencukupi untuk dibayar pada posmen DHL ketika barang sampai.
  • >Posmen akan menghubungi anda sebelum membuat penghantaran.

Tunggu apa lagi? Cepat order sekarang!
5 Bonus Percuma (bernilai RM160) hanya untuk 30 orang yang terawal order  hari ni di Website ini sahaja.

  • 00Jam
  • 00Minit
  • 00Saat

Tekan butang order bewarna merah dibawah.

Set Paling Jimat

Beli 3 Botol Percuma 2 Botol
RM450 RM270
  • Percuma 2 Botol Polisher Bernilai RM120
  • Percuma 3 Helai Kain Microfibre & 2 Span Bernilai RM30
  • Money Back Guarantee 100%
  • Percuma Penghantaran Seluruh Malaysia

Set Percubaan

1 Botol Coating
RM120 RM90
  • Percuma 1 Helai Kain Microfibre
  • Money Back Guarantee 100%
  • Percuma Penghantaran Seluruh Malaysia
  • Percuma 1 Botol Polisher Bernilai RM120 & 1 Span Bernilai RM30

Rugi ya amat jika anda tak order sekarang sebab 3 Bonus Percuma Bernilai RM160 sah untuk 30 orang terawal hari ni di Website ini sahaja !!!

Anda tak rugi apa pun kalau order sekarang sebab anda akan dapat 3 Bonus Percuma Bernilai RM160 dan Jika produk ni tak membantu anda, saya akan pulangkan semula duit anda tanpa banyak soal.

Anda risau duit dah bayar tapi barang tak sampai? 

Tak perlu risau sebab anda tak perlu bayar dulu. Anda order sekarang, barang dah sampai nanti baru bayar pada abang posmen. Amacam? Tak rugi kan?

FREE DELIVERY. BARANG SAMPAI BARU BAYAR!

Soalan Lazim

1)  Cuci Kereta hingga bersih
2)  Lap sehingga kering
3)  Letak scratch remover dan lap di tempat yang ada calar, watermark atau lampu yang kuning ( jika ada )
4)  Spray Coating Dan Lap bagi rata
5)  Tunggu 30 min dan selesai
JANGAN PAKAI WAKTU PANAS TERIK/HUJAN @ ENJIN PANAS
PAKAI WAKTU CUACA REDUP

Beast Coating boleh guna pada semua jenis kererta compact, sedan, mpv, suv dan 4×4. 

Beast Coating juga boleh di gunakan pada semua jenis cat kereta.

1 Botol boleh dapat 5 layer.

1 layer boleh bertahan selama 2-3 bulan mengikut cuaca malaysia.

1 Botol untuk sebuah kereta sedan boleh guna selama 10 bulan.

1 Botol Beast Coating boleh guna pada 5 buah kereta sedan.

Beast Coating boleh juga di motorsikal anda. Motorsikal akan lebih kilat bersinar selepas ini. Dekat Visor Helmet pon boleh sapu juga.

Tak boleh. Sebab fungsi utama beast coating ialah melindungi cat kereta dari sinar uv dan hujan. Ia akan melindungi cat dari pudar dan kusam.

1 botol Beast Coating 100ml. Jenis Liquid dan Jenis Spray.

error: Sorry !!